»

Stomatologie

În ultimii ani, stomatologia din România s-a dezvoltat foarte mult ajungând sa se alinieze normelor impuse de catre Uniunea Europeana. Medicii care activeaza în tara noatra  în acest domeniu au un grad ridicat de cunostinte si o pregatire profesionala avansata, care le permite sa ofere servicii de cea mai buna calitate, la preturi accesibile.

Datorita acestui fapt, multi straini aleg sa vina sa îsi trateze problemele dentare în România pentru ca beneficiaza de aceleasi servicii de calitate, ca si în tara de origine, doar ca la un pret mult mai avantajos, costurile în România putând ajunge chiar pâna la jumatate din pretul pe care pacientul l-ar fi platit pentru aceleasi servicii, în tara sa.  

Totodata, prin participarea la diferite traininguri peste hotare, medicii din România tin pasul cu tot ce este nou în materie de stomatologie, urmarind a se perfectiona cât mai mult, pentru a putea oferi pacientilor servicii de cea mai înalta calitate. 


Clinica stomatologica MedPrime
Clinica stomatologica MedPrime
Clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca vă oferă servicii stomatologice de prevenţie şi tratament moderne la cele mai înalte standarde profesionale.

1 

Stomatologie - Tratamente Chirurgie Orala