Estetica

Chirurgia estetica este solutia la care putem apela atunci cand aspectul nostru exterior nu este in concordanta cu imaginea pe care o avem despre noi insine sau cu standardele impuse de societate. Totodata, poate fi o solutia prin care iti poti recapata increderea in fortele proprii si satisfactia de a te simti bine in propriul corp.

Estetica din Romania a inregistrat in ultimii ani o dezvoltare foarte accelerata, accelerare datorata in principal cresterii numarului de cereri. Nivelul serviciilor este apropiat de cel oferit in cabinetele din Occident, iar acest lucru a sporit increderea persoanelor interesate de a opta pentru un astfel de tip de asistenta medicala, in tara noastra.

Datorita investitiilor masive in infrastructura necesara in acest domeniu, cabinetele de specialitate detin dotari de ultima generatie care ajuta la obtinerea celor mai bune rezultate, in folosul celor care se decid sa apeleze la acest tip de servicii.Artis
Artis
Clinica Artis-3 este, la ora actuală, una dintre cele mai moderne, elegante şi bine echipate clinici private de chirurgie din ţară.

1 

Cosmetica dentara