»
SERVICII MEDICALE IN ROMANIA » Balneologie » Hotel Dana 4* - Amara


Hotel Dana 4* - Amara

Complex balnear Parc*** este format din 2 hoteluri, de 3 stele (Hotel Parc) respectiv 4 stele (Hotel Dana), baza de tratament proprie, restaurant, 3 sali de mese, o sala de conferinte, bar, 2 terase si plaja proprie.

   Hotel Dana****, recent renovat va ofera cele mai bune conditii de comfort, intr-o atmosfera rafinata si eleganta si va pune la dispozitie o varietate de moduri de relaxare dar si conditii excelente pentru intalniri de afaceri.

   Cu o capacitate de 78 de locuri, personal calificat si camere datate corespunzator, Hotel Dana**** va asteapta sa petreceti un concediu in mijlocul naturii, pe plaja privata a hotelului, oferind si posibilitatea de tratament balnear si wellness.

Baza de tratament in statiunea Amara

Baza de tratament in cadrul hotelului Dana

Baza de tratament din statiunea Amara, in cadrul hotelului Dana, este locul unde trebuie sa-ti petreci concediul daca suferi de afectiuni care se pot ameliora cu ajutorul unui tratament balnear. Intr-o atmosfera eleganta si rafinata, care permite clientilor sa se destinda si sa se bucure de odihna, acest Hotel Amara cu baza de tratament proprie ofera posibilitatea de a beneficia de tratamente naturiste cum sunt baile de soare, baia in lacul Amara si impachetari cu namol. Avantajul cazarii la hotel Dana cu scopul de a beneficia de serviciile oferite de baza de tratament consta in faptul ca atmosfera si comportamentul personalului te vor face sa uiti de problemele pe care vrei sa le tratezi, simtindu-te minunat in concediu si atingandu-ti in acelasi timp scopul: ameliorarea afectiunilor organismului.

Baza de tratament pentru ameliorarea afectiunilor organismului

Baza de tratament de la Amara este ideala pentru cei care sufera de reumatism, pentru persoanele cu afectiuni cardiovasculare, neurologice, pentru cei cu probleme renale, pulmonare si chiar si pentru cei care sufera de surmenaj fizic si intelectual. Medicina alternativa este ideala pentru cei care vor sa isi amelioreze problemele de sanatate si, in acelasi timp sa isi petreaca timpul intr-un mediu placut si relaxant. Astfel, atunci cand v-ati hotarat sa acordati importanta cuvenita sanatatii, varianta optima o reprezinta tratamentele naturiste realizate la o baza de tratament.

      OFERTA TRATAMENT BALNEAR HOTEL DANA****AMARA
 
1.-CAZARE 10 NOPTI IN CAMERA DUBLA
  -TRATAMENT 4-6PROCEDURI/ZI
  -MASA PENSIUNE COMPLETA
 
2300LEI/PERSOANA
 
2.-CAZARE 10 NOPTI IN CAMERA DUBLA
  -TRATAMENT 4-6PROCEDURI/ZI
  -MASA DEMIPENSIUNE
 
2100LEI/PERSOANA
 
3.-CAZARE 10 NOPTI IN CAMERA DUBLA
  -TRATAMENT 4-6PROCEDURI/ZI
  -MIC DEJUN
 
1600LEI/PERSOANA
 
*PENTRU CAZARE IN APARTAMENT SE ACHITA O DIFERENTA DE 700LEI PENTRU INTREG SEJURUL,INDIFERENT DE TIPUL DE PACHET ALES.
*PENTRU CAZARE IN CAMERA SINGLE SE ACHITA O DIFERENTA DE 750LEI PENTRU INTREG SEJURUL,INDIFERENT DE TIPUL DE PACHET ALES.
*TAXA DE STATIUNE NU ESTE INCLUSA IN TARIF SI REPREZINTA 1%DIN PRIMA NOAPTE DE CAZARE

Hotel Dana 4* - Amara